Pomoč in svetovanje

Za dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 09.00 in 19.00 uro:

Trgovina v Ljubljani

ljubljana@opremacenter.si
040/155 551

Informacije

Reklamacije

Za morebitno reklamacijo ali informacijo o problematiki pišite na elektronski naslov:

rek@opremacenter.si

Plačilo s karticami

Podjetje omogoča nakup na obroke preko naslednjih kartic:

DINERS - 24 obrokov

Pralni in sušilni stroji 93 izdelkov.

na stran

Pralni stroji so naprave, ki nam olajšajo pranje perila saj nadomestijo ročno pranje. Pralni stroji poleg olajšanja dela omogočajo še varčevanje z vodo in elektriko, ki bi jo sicer porabili. V Oprema Centru imamo v ponudbi pralne stroje različnih velikosti in cen za vse pa vam zagotavljamo najvišji energetski razred A in majhno porabo električne energije. 

Sušilni stroji so naprave, s katerimi lahko učinkovito posušite mokro perilo – še posebej pozimi, ko tega ne morete sušiti zunaj, na zraku. V naši ponudbi se dobijo različni sušilni stroji cenjenih proizvajalcev, s katerimi bo odslej tudi sušenje perila prav prijetno opravilo, ki vam ne bo vzelo veliko časa.

Sodobni sušilni stroj je ustvarjen tako, da za svoje delovanje porabi le malo energije, to pa uporabi zelo učinkovito. Omogočajo celo prihranek! Kako? Ker je perilo, ko ga vzamemo iz sušilnega stroja, zelo mehko, je najbolje, da ga kar takoj zložimo, s tem prihranimo tako čas kot električno energijo, ki bi ju sicer porabili za zamudno likanje. Oblačila se v sušilnem stroju ne raztegnejo in ohranijo barvo, kar za sušenje na vrvici in soncu ne moremo trditi

Pralno sušilni stroj je popolna rešitev za kopalnice, pralnice ali druge prostore, kjer ne razpolagate v veliko površino tal. Gre namreč za pralni stroj dva v enem, ki omogoča tako pranje kot sušenje perila. Pralno sušilni stroji tako združujejo prednosti obeh naprav, vi pa z njim pridobite dodaten prostor za shranjevanje, ki ga vsaj v majhnih stanovanjih nikoli ni preveč. Poleg tega ima pralno sušilni stroj tudi to prednost, da vam opranega perila ni treba prelagati v poseben stroj ali vratca, temveč se vse to dogaja v enem samem bobnu.

Če kupujete pralno sušilni stroj, bo to za vas tudi cenovno ugodnejši nakup kot pa nakup vsakega aparata posebej, poleg tega sodobne tovrstne naprave nudijo številne funkcije, ki jih podpira najnovejša tehnologija. Naši pralno sušilni stroji vam bodo resnično olajšali pranje in sušenje perila!

Več preberite TUKAJ.