Pomoč in svetovanje

Za dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 09.00 in 19.00 uro:

Trgovina v Ljubljani

ljubljana@opremacenter.si
040/155 551

Informacije

Reklamacije

Za morebitno reklamacijo ali informacijo o problematiki pišite na elektronski naslov:

rek@opremacenter.si

Plačilo s karticami

Podjetje omogoča nakup na obroke preko naslednjih kartic:

DINERS - 24 obrokov

Pečice 519 izdelkov.

na stran

Kaj mora imeti moja pečica?

Niso vse pečice enake. In prav je tako, saj obstaja tudi nešteto različnih uporabnikov pečic, od katerih vsak od svoje zahteva nekaj drugega – nekateri v svoji pečici pečejo predvsem piškote, potico in drugo pecivo, drugi se vsak dan lotevajo priprave zahtevnih mesnih jedi, spet tretji pa v svoji pečici največkrat pečejo krompir in drugo zelenjavo, medtem ko četrti pečico uporabljajo le nekajkrat na mesec, da v njej spečejo kruh. Vsakdo ima torej različne potrebe, ki jih samo ena vrsta pečic nikakor ne bi mogla zadovoljiti.

Zahteve uporabnikov pa se ne razlikujejo le glede funkcij posameznih pečic, temveč tudi glede njihovega zunanjega izgleda. V spletni trgovini ponujamo pečice različnih dizajnov. Ne glede na to, ali iščete pečico preprostega izgleda, pečico z modernim dizajnom ali takšno, ki se bo lepo podala k vaši starinski oziroma “vintage” opremi, bomo poskrbeli za uresničitev vaših želja.

Vse pečice, ki jih imamo v naši ponudbi, so izredno visoko kakovostne in prihajajo izpod rok ravno tako visoko kakovostnih proizvajalcev, kot so Bosch, Smeg..

Marsikatera pečica, ki jo najdete v naši spletni trgovini, je v koraku s časom in vsebuje nekatere funkcije, ki vam bodo močno olajšale peko in čiščenje. Naj vam razložimo nekatere med najbolj iskanimi:

 

LCD zaslon: Če ste doslej morali v pečici vedno peči na pamet ali s pomočjo priročnika za uporabo, boste zdaj lahko dogajanje do minute in do stopinje natančno spremljali na velikem in preglednem LCD zaslonu in tako boste vedno vedeli, ali morate povišati ali znižati temperaturo v vaši pečici ter koliko časa se bo jed še pekla.

TFT zaslon na dotik: Tudi to je ena izmed funkcij modernih pečic, pri kateri boste lahko s pečico upravljali kar preko zaslona na dotik, kar vam bo močno olajšalo pripravo hrane.

Piroliza: Program pirolize je odličen za tiste, ki veliko pečejo ali pa jim enostavno ni do čiščenja pečice. Pečica se bo s pomočjo pirolize očistila kar sama! Le nastavite in vaša naprava se bo pred začetkom programa varnostno zaklenila, saj bo med čiščenjem postala zelo vroča – tako zelo vroča, da se bodo ostanki maščobe in druge nesnage enostavno upepelili, po končanem programu pa boste pečico le še obrisali in bo kot nova. Pirolizo je priporočljivo zagnati enkrat mesečno, lahko pa tudi redkeje, če ne pečete veliko.

Parna pečica: Peče kot običajna, le da lahko za boljši okus in teksturo pripravljenih živil dodate še paro – to pomeni bolj hrustljav kruh, okusnejšo zelenjavo, ribe, ki po peki niso tako izsušene, da jih ne morete pojesti … Priporočamo kombinirano parno pečico, kjer lahko pečete na tradicionalen način ali z dodajanjem pare. Najboljše kombinirane parne pečice dobite v naši spletni trgovini.

Kot vidite, danes pečica ni le naprava, s katero iz surovega živila naredite živilo, pripravljeno za uživanje, pri kateri ste za dober okus odgovorni povsem sami, temveč vam bo dobra pečica celo pomagala pri pripravi okusnega obroka.

Več si lahko preberete na tej povezavi.