Znižana cena! SET ZA ODVOD ZRAKA  HEZ381401

SET ZA ODVOD ZRAKA HEZ381401

Nov izdelek

Dodatni pribor za način delovanja odvajanje zraka

Več podatkov

Spletna cena: €96,00

Ob nakupu lahko prejmete darilo ali pa kupite darilo po izredno ugodni ceni!

BREZ DARILA

BREZ DARILA

PRILOŽNOST VSEM KUPCEM! Lahko naročite tudi boljši, cenejši ali najnovejši tip aparata.
Samo ob obisku ene izmed naših poslovalnic.

Podatki

Proizvajalec
Zaloga po meri Na voljo

Več podatkov

Tehnične specifikacije

  • Neposreden odvod zraka po cevi s pravokotnim presekom 220 x 90 mm ali odvod z 90° kolenom in cevjo s pravokotnim presekom 220 x 90 mm
  • Vsebina: 3 adapterji (40 mm, 80 mm, 120 mm) za kuhinjski pult globine od 600 mm do 750 mm, 90° koleno, priključni element za nadaljevanje v cev s pravokotnim presekom 220 x 90 mm

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

SET ZA ODVOD ZRAKA  HEZ381401

SET ZA ODVOD ZRAKA HEZ381401

Dodatni pribor za način delovanja odvajanje zraka

Izdelki iz iste kategorije

Vsi kupci bele tehnike imajo možnost koriščenja žive 100% informacije, vse o iskanem izdelku s pomočjo strokovno usposobljenega prodajnega svetovalca v razstavnem salonu kuhinj in bele tehnike OPREMA CENTER –Ljubljana.
Nudi se obširna in strokovna razlaga neposredno v salonu, ter prednosti in razlike med aparati in cenovne akcije za posamezne modele. Prikaz možnosti uporabe žive –delovne kuhinje s posameznimi aparati.

Kupci hladilne in grelne tehnike omogočamo koriščenja žive 100% informacije. Vse o iskanem izdelku s pomočjo strokovno usposobljenega prodajnega svetovalca v razstavnem salonu kuhinj in bele tehnike OPREMA CENTER –Ljubljana.
Nudi se obširna in strokovna razlaga neposredno v salonu, ter prednosti in razlike med izdelki in cenovne akcije za posamezne modele.