Pomoč in svetovanje

Za dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 09.00 in 19.00 uro ter ob sobotah med 09.00 in 13.00 uro:

Trgovina v Ljubljani

ljubljana@opremacenter.si
040/155 551

Informacije

Plačilo s karticami

Podjetje omogoča nakup na obroke preko naslednjih kartic:

DINERS - 24 obrokov

Znižana cena! Pomivalni stroj in pečica CANDY DUO609X

Pomivalni stroj in pečica CANDY DUO609X

DUO609X AKCIJA IDEO,MIMOVRSTE-pr

Nov izdelek

Spletna cena: €959,90

Ob nakupu lahko prejmete darilo ali pa kupite darilo po izredno ugodni ceni!

MERILEC KRVNEGA TLAKA

MERILEC KRVNEGA TLAKA €0,00 €47,00

POZOR: AKCIJSKA GRATIS CENA VELJA LE OB NAKUPU VELIKEGA GOSPODINJSKEGA APARATA.

PRILOŽNOST VSEM KUPCEM! Lahko naročite tudi boljši, cenejši ali najnovejši tip aparata.
Samo ob obisku ene izmed naših poslovalnic.

Podatki

Proizvajalec
Zaloga po meri Na voljo

Več podatkovCandy Duo 609 X je kombinacija pomivalnega stroja in pečice. Multifunkcijska pečica ima 5 funkcij in prostornino 39 litrov. V pomivalnem stroju boste lahko pomili 6 pogrinjkov, na izbiro pa imate 5 programov in 4 temperature.

Candy Duo 609 X je kombinacija pomivalnega stroja in pečice.

Multifunkcijska pečica ima 5 funkcij in prostornino 39 litrov. Pečica ima ventilator in vrtljiv žar. Omogoča upravljanje na dotik na ročaju ter nastavitev temperature.

V pomivalnem stroju boste lahko pomili 6 pogrinjkov, na izbiro pa imate 5 programov in 4 temperature. Poraba vode znaša približno 9 l. Pomivalni stroj se lahko pohvali tudi z naslednjima programoma, Hitri 32' program in Eko program.

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Pomivalni stroj in pečica CANDY DUO609X

Pomivalni stroj in pečica CANDY DUO609X

A

39 L

Vsi kupci bele tehnike imajo možnost koriščenja žive 100% informacije, vse o iskanem izdelku s pomočjo strokovno usposobljenega prodajnega svetovalca v razstavnem salonu kuhinj in bele tehnike OPREMA CENTER –Ljubljana.
Nudi se obširna in strokovna razlaga neposredno v salonu, ter prednosti in razlike med aparati in cenovne akcije za posamezne modele. Prikaz možnosti uporabe žive –delovne kuhinje s posameznimi aparati.

Kupci hladilne in grelne tehnike omogočamo koriščenja žive 100% informacije. Vse o iskanem izdelku s pomočjo strokovno usposobljenega prodajnega svetovalca v razstavnem salonu kuhinj in bele tehnike OPREMA CENTER –Ljubljana.
Nudi se obširna in strokovna razlaga neposredno v salonu, ter prednosti in razlike med izdelki in cenovne akcije za posamezne modele.